Komplex szolgáltatások üzletednek

Tudj meg többet szakértelmünkről

Menedzsment tanácsadás


Egy jól működő szervezet alapja a hatékony döntéshozatalra és környezeti tényezőkre megfelelő reagálásra képes menedzsment. Ezen tulajdonságok létrehozásához és fenntartásához szükséges, hogy időről-időre értékeljék saját működésüket, amelyhez segítséget tudunk nyújtani tapasztalt tanácsadóink által.

Szabályozással kapcsolatos tanácsadás


A versenyszférában működő vállalatok életében magas operációs és egyéb költséggel járhat az egyes szabályozásoknak való megfelelés. Továbbá innovatív megoldások bevezetésekor is elengedhetetlen a jogi és egyéb regulációk alapos körbejárása. Csapatunk tagjai aktív résztvevői voltak több nemzeti és nemzetközi szintű forradalmi újítás bevezetésében.

.

Stratégia tervezés


Egy társaság beindításának, majd fenntartható fejlődésének elengedhetetlen feltétele a megfelelő stratégiai szintű tervezés, az elérhető erőforrások optimális felhasználása és a szervezet elérhető mérföldköveinek időzítése. Magas szintű piaci ismereteink és több éves tervezési tapasztalatunk segítségével útmutatást biztosítunk feltörekvő és régebb óta működő társaságoknak egyaránt.

Szervezeti átalakítás


A jogi-, gazdasági környezet, illetve a folyamatos megújulási szükség hatására, esetenként megköveteli a szervezeti struktúra átalakítását, amelynek a gördülékeny megvalósítása elengedhetetlen a tarsaság fenntartható működése érdekében. Társaságunk tagjai több külső-, illetve belső tényező által kiváltott szervezeti átalakítást menedzselt sikeresen és racionális időn belül.

Folyamat hatékonyság


Egy szervezet működésének fundamentális elvárása, hogy letisztult, hatékony és a belső szereplők számára könnyen értelmezhető folyamatokkal rendelkezzen. Optimálishoz közelítő folyamatok esetén, költséget csökkenthetünk, illetve erőforrásokat csoportosíthatunk át a produktivitás növelése érdekében. Tanácsadóink a meglévő folyamatok elemzését követően, a megrendelő igényeinek megfelelően újítják meg a vállalat folyamatait.

Digitalizációs átállás/fejlesztés


Egy társaság fejlődését nagy mértékben hátráltathatja a digitalizáció hiánya, vagy nem megfelelő működése. Csapatunk megoldásokat vagy tanácsadást biztosít vállalatának szolgáltatásainak és működésének teljes digitalizációjára.

Informatikai tanácsadás


Napjaink versenyszféra szereplőinek eredményességének elengedhetetlen feltétele a megfelelően működő IT részleg. Szolgáltatásaink közt teljes körű IT tanácsadást, infrastruktúra tervezést, kialakítást, fejlesztési és jogszabálykövetési tanácsadást igényelhet.